Erwin van Os – Advocatuur is een kantoor met sterke specialisaties in:

 • Arbeidsrecht

  Arbeidsrecht is dé specialiteit van Erwin van Os – Advocatuur. Het rechtsgebied dat nauw raakt aan de directe leef- en werkomstandigheden van werknemers en werkgevers. Erwin van Os – Advocatuur hecht er grote waarde aan dat beide partijen op een eerlijke en heldere manier afspraken maken en nakomen.

 • Contractenrecht

  Zowel ondernemingen als particulieren werken samen. In alle gevallen is het verstandig om afspraken te maken over de manier van samenwerken, zodat iedere partij weet waar hij aan toe is. Daarbij moeten de afspraken niet alleen helder zijn voor een jurist, maar ook voor de (contracts)partijen zelf begrijpelijk zijn. De bedoeling is dat partijen zelf de afspraken in de praktijk kunnen toepassen, zonder (direct) een kostbare adviseur te hoeven raadplegen.

 • ZZP

  Het aantal zelfstandigen zonder personeel, kortweg ZZP-ers, groeit gestaag. Zo ook het aantal conflicten tussen ZZP-ers, als bijvoorbeeld de factuur niet tijdig betaald wordt. Daarom is het vastleggen van afspraken belangrijk.  Dan weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dat rente moet worden betaald als niet binnen de betaaltermijn wordt betaald. Dat de aansprakelijkheid in geval van schade goed geregeld is.

 • Recreatiewoning

  Bij de aankoop van een recreatiewoning komt vaak meer kijken dan men denkt. Over de juridische gevolgen blijkt soms niet goed te zijn nagedacht. De laatste jaren heeft Erwin veel kopers / gedupeerden geadviseerd die te maken hadden met een geschil rondom de gekochte recreatiewoning.

Erwin van Os – Advocatuur heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– arbeidsrecht
– verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Erwin van Os – Advocatuur elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.